Värmepump Tjörn

Välkommen till Värmeteknik i Väst AB. Problem med värmen eller varmvattnet? Behöver ni byta eller installera ny panna eller värmepump? Vi har kunskapen som hjälper dig med Underhåll, service och installation av ditt värmesystem. Vi finns på Tjörn och vårt arbetsområde är hela Västkusten.

Värmepumpar på Tjörn | Värmeteknik i Väst AB

Värmeteknik i Väst AB

Problem med värmen eller varmvattnet?

Behöver ni byta eller installera ny panna eller värmepump?
Vi har kunskapen som hjälper dig med Underhåll, service och installation av ditt värmesystem.

Vi finns på Tjörn och vårt arbetsområde är hela Västkusten.

Om Värmeteknik i väst
Om hur företaget startades och varför du ska välja oss.

Företaget startades 2013 av Henrik Svedestad efter 10 år i branschen. Tanken är att utveckla ett fullservice företag för värmepumpar och el pannor, med kompetens inom Kylteknik, VVS, EL och ventilation. Som håller fokus på kundens önskemål och behov. Inriktningen på marknaden är främst mot villa ägare och föreningar. Vi installerar värmesystem från de ledande tillverkarna på marknaden.

En installation av oss ska vara genomtänkt, även vad gäller framtida service och underhåll.

Varför ska du anlita oss?
Har du problem med värmen eller varmvattnet? Behöver ni byta eller installera ny panna eller värmepump? Vi har kunskapen som hjälper dig med Underhåll, service och installation av ditt värmesystem. Olika fastigheter kräver olika lösningar, alternativen är många. Har ni funderingar kring ert hus uppvärmningssystem och hur ni kan förbättra eller ersätta det på bästa vis så är ni välkomna att kontakta oss, så kan vi komma på ett besök och titta på lösningar efter era förutsättningar

 

Bleketvägen 48 • 471 96 BLEKET
Telefon: 0304 66 23 30

Mail: kontakt@varmeteknikvast.se

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information